Cursuri balet Bucuresti

Ballet School Odette va invita sa faceti cunostinta cu lumea fascinanta a baletului si va pune la dispozitie cursuri de dans clasic, sub indrumarea prof. Coordonator si coregraf Popescu Daniela Carmen. Oricine se poate inscrie la aceste cursuri, indiferent de nivelul de pregatire. Elevii sunt grupati in functie de rezultatele obtinute in urma unui mic test sustinut la inscriere. Astfel, in functie de varsta si rezultatele de la proba de dans, vor fi create grupa de incepatori, avansati si cea dedicata elevilor care pot practica balet de performanta.

In timpul orelor de dans, elevii invata sa adopte o atitudine corecta, sa simta muzica si ritmul, dar si sa aiba grija de expresivitatea corporala. Fiecare grupa va parcurge pasii necesari pentru a evolua treptat, rezultatele fiind satisfacatoare la scurt timp dupa inceperea cursurilor. De altfel, aceste cursuri ii ajuta pe elevi sa isi dezvolte rezistenta fizica , psihica si emotionala. Miscarea regulata contribuie la o stare de sanatate excelenta si o stare de bine care le va schimba stilul de viata micilor balerini.

Cursurile se desfasoara intr-o sala amenajata special pentru dans si balet, sub atenta supraveghere si indrumare a profesoarei Popescu Daniela Carmen. Spatiul dispune de toate facilitatile necesare celor inscrisi la Ballet School Odette, conditiile de lucru fiind esentiale pentru obtinerea unor rezultate deosebite. In ceea ce priveste programul, acesta este destul de flexibil, avand in vedere activitatile obisnuite la care elevii nostri trebuie sa participe.

Pentru cei interesati, cursurile se desfasoara in timpul saptamanii, dupa cum urmeaza:

Orar cursuri:


Luni 12:00 – 20:00
Marti 12:00 – 20:00
miercuri 12:00 – 20:00
Joi 12:00 – 20:00
Vineri 12:00 – 20:00
Sambata 09:00 – 16:00